Expert in ontspannen werken

Diensten

Print Friendly, PDF & Email

Gedurende de afgelopen jaren heb ik een uitgebreid dienstenpakket ontwikkeld. Klik door als je meer wilt weten over een bepaalde dienst.

Om te beginnen kun je individuele begeleiding bij mij volgen. Deze begeleiding richt zich op het verminderen van werk gerelateerde (over)spanningsklachten. Ik help je om ontspannen te kunnen werken.

Omdat perfectionisme is veel gevallen een oorzaak is van werkgerelateerde spanningsklachten; heb ik een (schriftelijke) cursus  Perfectionisme loslaten  ontwikkelt. Deze kun je online (via de mail) bij mij kunt volgen.

Verder geef ik twee trainingen. Eén training; Mental Fit op het werk, helpt je om om te gaan met de hedendaagse uitdagingen die werk biedt.

De andere training is een training voor people-managers. Deze training heet “Keep them fit!” en leert people managers om stress op tijd te herkennen, bespreekbaar te maken en goed te begeleiden.

Het zou kunnen zijn dat je in kort, maar intensief traject zou willen leren hoe je goed je grenzen kunt stellen. Ook dit vinden mensen met werk stress klachten vaak lastig. Je kunt in een groep aan de workshop “Grenzen stellen”  meedoen.