Minder stress, meer ontspanning

Individuele begeleiding

Print Friendly, PDF & Email

Kortdurend

Als je bij mij in begeleiding komt is dat kortdurend van aard.
Gemiddeld genomen komen mensen 5 tot 7 keer bij mij. Maar het kan ook korter of langer zijn. Als je last hebt van (milde) spanningsklachten kunnen 2 tot 3 sessies je al goed verder helpen.
Als je last hebt van overspanning klachten of een burn-out; zijn meer sessies noodzakelijk. Dan kunnen er ongeveer 15 sessies nodig zijn.

individuele gesprekken

De eerste sessie is altijd een intake. Daarin nemen we door van welke klachten je last hebt en hoe deze ontstaan zijn. Aan het einde van de eerste sessie hoor ik graag van je wat je hoopt te bereiken met vervolgsessies. Wat zijn jouw doelstellingen?
Van mijn kant zal ik aan het einde van de eerste sessie mijn indrukken teruggeven. Over hoe ik denk dat jouw klachten ontstaan zijn; welke verbanden ik zie. Tevens zal ik vertellen wat ik denk dat ik voor je doen kan.
We eindigen de eerste sessie met een plan van aanpak voor de komende sessies (als we die allebei wenselijk vinden).

 

Financiën

Als je op jouw persoonlijke initiatief wilt komen: ik heb geen contracten met ziektekostenverzekeraars; wat inhoud dat je de kosten daar niet kunt declareren. Tenzij jouw verzekeraar ook therapeuten vergoed met wie ze geen contract hebben afgesloten en je deze optie ook in je pakket hebt. Voor particulieren is het uurtarief €95.
We kunnen in overleg bepalen of je sessies een uur of anderhalf uur wilt laten duren.

Eventueel kan de begeleiding ook de werkgever betaald worden. In dat geval is een sessies €125 per uur, waarbij sessies van anderhalf uur gebruikelijk zijn.

Interesse?

Bel me op: 06 20449321 of mail naar: anya@praktijkdeleidraad.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren