Minder stress, meer ontspanning

Ervaringen

Print Friendly, PDF & Email

Hieronder tref je een aantal testimonials aan van mensen die bij mij in begeleiding zijn geweest. Zij zij zo vriendelijk geweest om hun ervaringen met mij op papier te zetten en hebben toestemming gegeven om dit op mijn site te publiceren. Vanwege privacy-redenen hebben we in overleg besloten om de namen weg te laten.

 

“De Leidraad”, dat is precies wat Anya je geeft: de gesprekken die ik met Anya had geven me richting en rust: precies wat ik nodig had in tijden van stress en grote onzekerheid. Ze geeft vertrouwen en probeert alles vanuit een ander perspectief te laten zien.
Zit je even vast, zit je hoofd vol, twijfel je over je werk en hoe je erin staat, dan is Anya de aangewezen persoon om je te helpen.

 

Gedurende enige tijd ben ik bij Anya ( Praktijk De Leidraad) onder behandeling geweest.

De gesprekken met Anya heb ik als erg waardevol ervaren.
Anya kan goed luisteren, is zeer empatisch maar ook realistisch. In onze gesprekken hielp zij mijn gedachten te ordenen en aanwijzingen te geven hoe met alle hectiek en emoties om te gaan. Anya bracht rust, hielp mij te focussen en richting te geven aan de te maken vervolgstappen.

Ik heb altijd erg uitgekeken naar de gesprekken met haar en zou haar zeker aanraden bij anderen.

 

Ik heb Anya leren kennen vanwege angst en paniek klachten. Tijdens mijn sessies voelde ik mij snel op mijn gemak waardoor ik me makkelijk open kon stellen. Op een prettige, kundige en ontspannen wijze weet Anya een gedegen diagnose te stellen en hierbij een passende en doeltreffende therapie te vinden. Door de fijne effectieve werkwijze kan ik haar bij een ieder aan raden.

 

De gesprekken met Anya waren ontzettend goed voor mij.
Ze hebben mij veel gebracht!
Met haar hulp kan ik mijn grenzen beter bepalen en aanhouden.
Dit komt mijn functioneren op het werk zeer ten goede.
Ik voel ik mij gelukkig weer prima en in staat, om in toekomst die balans te behouden!

Ik kan iedereen met “work life balance” problemen van harte aanraden om met Anya in zee te gaan!