Expert in ontspannen werken

Individuele begeleiding

Print Friendly, PDF & Email

Kortdurend

Als je bij mij in begeleiding komt is dat kortdurend van aard.
Gemiddeld genomen komen mensen 5 tot 7 keer bij mij. Maar het kan ook korter of langer zijn. Als je last hebt van (milde) spanningsklachten kunnen 2 tot 3 sessies je al goed verder helpen.
Als je echter ziek geworden bent van je werk met overspanning klachten of een burn-out; zijn meer sessies noodzakelijk. Dan kunnen er ongeveer 15 sessies nodig zijn.

individuele gesprekken

De eerste sessie is altijd een intake. Daarin nemen we door van welke klachten je last hebt en hoe deze ontstaan zijn. Aan het einde van de eerste sessie hoor ik graag van je wat je hoopt te bereiken met vervolgsessies. Wat zijn jouw doelstellingen?
Van mijn kant zal ik aan het einde van de eerste sessie mijn indrukken teruggeven. Over hoe ik denk dat jouw klachten ontstaan zijn; welke verbanden ik zie. Tevens zal ik vertellen wat ik denk dat ik voor je doen kan.
We eindigen de eerste sessie met een plan van aanpak voor de komende sessies (als we die allebei wenselijk vinden).

 

Financiën
De begeleidingen worden betaald door de bedrijven waar ik voor werk.
Mijn huidige uurtarief voor bedrijven is €125 per uur. Iedere sessie (tenzij anders afgesproken) duurt anderhalf uur, dit komt neer op een sessie prijs van €187,50.

Als je op jouw persoonlijke initiatief wilt komen: ik heb geen contracten met ziektekostenverzekeraars; wat inhoud dat je de kosten daar niet kunt declareren. Tenzij jouw verzekeraar ook therapeuten vergoed met wie ze geen contract hebben afgesloten en je deze optie ook in je pakket hebt. Voor particulieren is het uurtarief €95.
We kunnen in overleg bepalen of je sessies een uur of anderhalf uur wilt laten duren.

Samenwerking met jouw werkgever

Ik werk heel graag samen met bijv. je leidinggevende, je HR consultant, een case-manager of de bedrijfsarts van het bedrijf waar je voor werkt. Zeker als je klachten met je werk te maken hebben, vind ik afstemming met betrokken mensen op je werk belangrijk.
Aan de ene kant is het fijn als je bijvoorbeeld je leidinggevende goed begrijpt hoe jouw klachten in elkaar steken en wat hij/zij kan doen om jou optimaal te laten functioneren. Aan de andere kant is het fijn als ik jouw bedrijf goed leer kennen; zodat ik ook weet in welke omgeving jij werkt. Met deze uitwisseling kunnen we de begeleiding verder verfijnen en optimaliseren.

Jouw privacy

Maar: deze samenwerking met betrokken mensen in jouw bedrijf zal ik alleen zoeken als jij daar ook toestemming voor geeft. De gesprekken tussen jou en mij zijn vertrouwelijk. Als ik denk dat het een goede aanvulling kan zijn om contact te leggen met jouw bedrijf zal ik dat eerst aan jou voorleggen. Pas na jouw toestemming doe ik dat. Het mag niet zo zijn dat je je ongemakkelijk of onveilig voelt tijdens de gesprekken bij mij. Jouw privacy staat altijd op de eerste plaats; jij geeft zelf de grenzen aan.
Bedrijven kennen deze regel en respecteren deze ook.

Interesse?

Bel me op: 06 20449321 of mail naar: anya@praktijkdeleidraad.nl